Sidan innehåller annonslänkar
Coway

Coway Airmega Ap-1515g Luftrenare - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Idag tillbringar vi tillbringar större del av vår tid inomhus, men i luften vi andas virvlar det ofta av mikroskopiska partiklar. En luftrenare som denna från Coway är perfekt för att hålla inomhusluften fri från allergener och damm. På så sätt bli luften mer hälsosam och kan hjälpa dig som är dammkänslig eller allergisk att andas lättare. Arbetsområdet för luftrenaren är 117 kvadratmeter. Du kan alltså lugnt använda den i större rum eller en bostad med öppen planlösning där flera rum är sammanlänkade. Apparatens effekt är 57 watt. Skulle du behöva kan du byta ut luftfiltret på den här modellen. Den medföljande HEPA-filtret garanterar att luftrenaren fångar upp även de allra minsta partiklarna och säkrar en ren och hälsosam luft. Och du behöver inte vara orolig över att bli störd av luftrenaren. Ljudnivån ligger nämligen endast på 22 decibel.


Jämför produkt Coway Airmega Ap-1515g Luftrenare - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coway Airmega Ap-1515g Luftrenare - Vit i kategorin Luftrenare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Luftrenare
Artikelnummer: AP-1515G
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Electrolux

Se alla produkter
klädstångsbeslag

klädstångsbeslag från Habo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Golv

Golv är den horisontella yta som avgränsar ett rum nedåt. Vård, underhåll och rengöring av golv är underlag för en omfattande industri, där slitage, estetik och kemikalier behöver samordnas för bästa effektivitet. Traditionellt har golv hållits rena med hjälp av knäskurning, men numera finns även andra metoder. Golv förekommer ofta (men inte alltid) tillsammans med tak och/eller vägg. Ordet "golv" är belagt i svenska språket sedan 1346.