Duux

Duux Ionic Silver Cartridge Mo Tion Luftfuktare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Duux Ionic Silver Cartridge Mo Tion Luftfuktare på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Duux Ionic Silver Cartridge Mo Tion Luftfuktare inom kategorin Luftfuktare.

Kategori: Luftfuktare
Artikelnummer: FH-11792
Visa fler

Från kunskapsbanken

Camo

Camo är en ort och frazione i kommunen Santo Stefano Belbo i provinsen Cuneo i regionen Piemonte i Italien. Camo upphörde som kommun den 1 januari 2019 och uppgick i kommunen Santo Stefano Belbo. Den tidigare kommunen hade 185 invånare (2015).

Luftkonditionering

Luftkonditionering, eller AC, A/C, är en teknisk process avsedd att kyla luft i ett utrymme genom att ta bort värme och fukt. Luftkonditionering fungerar oftast enligt samma princip som ett kylskåp och en värmepump. Processen uppfanns 1902 av nordamerikanen Willis Carrier.

Luftfuktare

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar. Det har även argumenterats att ökad luftfuktighet kan motverka smittspridning och allvarliga infektioner av luftburna sjukdomar. Ett antal studier undersöker sambanden mellan covid-19 och luftfuktighet (läst 2021). En risk med luftfuktare är att de kan orsaka fuktskador.För att istället minska den relativa luftfuktigheten används en avfuktare.