Sidan innehåller annonslänkar
Duux

Duux Filter Ovi Pet/nylon Luftfuktare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mått 20,5 x 20,5 x 17 cm Vikt 1 kg Tar bort bakterier och kalk från vattnet. Material 20 % PET, 80 % nylon Vattenabsorptionskapacitet > 300 g/m2. Filtrets livslängd 4-6 månader (beroende på användning och vattnets hårdhet)


Jämför produkt Duux Filter Ovi Pet/nylon Luftfuktare online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Duux Filter Ovi Pet/nylon Luftfuktare i kategorin Luftfuktare här hos oss.

Kategori: Luftfuktare
Artikelnummer: FH-11791
Visa fler

Från kunskapsbanken

Luftfuktare

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar. Det har även argumenterats att ökad luftfuktighet kan motverka smittspridning och allvarliga infektioner av luftburna sjukdomar. Ett antal studier undersöker sambanden mellan covid-19 och luftfuktighet (läst 2021). En risk med luftfuktare är att de kan orsaka fuktskador.För att istället minska den relativa luftfuktigheten används en avfuktare.