Sidan innehåller annonslänkar
Eeese

Eeese Emil Luftavfuktare - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Minska risken för fuktskador med en avfuktare från eeese. Den passar speciellt bra i en fuktig källare eller på vinden där hög luftfuktighet kan vara ett problem. Med ett maximalt arbetsområde på 40 m² passar den här avfuktaren bäst till mindre rum. Vattentanken kan rymma upp till 2.6 liter kondenserad fukt från luften och avfuktaren stannar automatiskt när vattentanken är full. Den har 2 olika hastighetsinställningar så att du kan välja den hastighet som passar dina behov. Den har en låg ljudnivå på endast 36 dB.


Beställ Eeese Emil Luftavfuktare - Vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eeese Emil Luftavfuktare - Vit inom kategorin Luftavfuktare.

Kategori: Luftavfuktare
Artikelnummer: EEESE-2508
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi