Longering

13 Produkter
Här finns produkter i kategorin Longering. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Longering. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Longering.
Filtrera varumärke
Sortera

Longering

Hitta produkter inom kategorin Longering till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Longering.

Longera (franska longe, lina) innebär att låta en häst löpa i lina. Man använder longering dels vid hästens sadeltämjning och grundläggande utbildning, dels för att gymnastisera hästar som av en eller annan anledning inte bör ridas, dels vid ryttarens utbildning i så kallad balansridning och voltige. Longering kan användas för att lösgöra hästen före ridpasset och för att förbättra hästens form och muskelsättning. Hästens löpande i lina måste ske på ett riktigt sätt med kunskap och omtanke så att hästens ben och ledgångar inte tar skada.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tömkörningsgjord i neopren, Full