Sidan innehåller annonslänkar
Remington

Remington Ci5319 Locktång

Kontrollera pris

Köp nu

Locktång med snabb uppvärmning och skyddande beläggning för ett härligt blankt resultat. Locktången är 19 mm och perfekt för att skapa tajta och definerade lockar. Den har roterbar sladd och sval topp för smidigare hantering och keramiska värmeplattor med antistatisk beläggning.


Beställ Remington Ci5319 Locktång på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Remington Ci5319 Locktång inom kategorin Locktänger.

Läs mer...
Kategori: Locktänger
Artikelnummer: CI5319
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från OBH Nordica

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Parkettgolv

Parkettgolv var ursprungligen ett trägolv lagt av massiva stavar av ett eller flera träslag. Moderna varianter har oftast ett tunnare ytskikt med mönsterträ. Uppbyggt som ett lamellgolv, för att få minimal rörelse: skikt med ädelträ, på ett bärande lamellager, underlager i furu (oftast). Parkettgolv är fjädrande, men slitagekänsligare än t.ex. laminatgolv. De har ett slitskikt av ädelträ på 2,5-3,5 mm, och är därför slipbara. Ger ett behagligt utseende samt är ej så hårt att gå på som ett laminatgolv. Normal tjocklek: 12–15 mm, men finns även 22–23 mm för läggning direkt på reglar.