Malmbergs

DOWNLIGHT MD-99 AC-CHIP TUNE MALMBERGS

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt DOWNLIGHT MD-99 AC-CHIP TUNE MALMBERGS online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten DOWNLIGHT MD-99 AC-CHIP TUNE MALMBERGS i kategorin LED tillbehör här hos oss.

Kategori: LED tillbehör
Artikelnummer: 6333854
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.