Sidan innehåller annonslänkar
Assa

CYLINDERFÖRLÄNGARE OVAL 12,5MM MED SKRUV

329 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CYLINDERFÖRLÄNGARE OVAL 12,5MM MED SKRUV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CYLINDERFÖRLÄNGARE OVAL 12,5MM MED SKRUV inom kategorin Låstillbehör.

Kategori: Låstillbehör
Artikelnummer: 003002633
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Skruv

För andra betydelser, se Skruv (olika betydelser) En skruv är en av de enkla maskinerna och ett av de allra mest använda maskinelementen. Skruven som förbandskomponent består av en pinne av trä, metall eller någon polymer, med en gänga, det vill säga ett spiralformat spår. Skruvprincipen har använts i tusentals år, och en från antiken känd applikation är Arkimedes skruv, en transportskruv som används än idag.