Övriga

CIRKELLASER PLL 360 MED STATIV

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CIRKELLASER PLL 360 MED STATIV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CIRKELLASER PLL 360 MED STATIV inom kategorin Laser-mätinstrument-övrigt.

Läs mer...
Kategori: Laser-mätinstrument-övrigt
Artikelnummer: 004930776
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Melitta

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från RoboRock

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vinylgolv

Vinylgolv är en typ av golvbeläggning som finns i stora, kontinuerliga, flexibla ark. Ett vinylgolv är helt ogenomträngligt för vatten, till skillnad från vinylgolvplattor, som finns i styva plattor, och vinylplankor, som finns i remsor. Vanligtvis är golvet gjort av 100 procent syntetiskt material. I standardplåtvinyl- och vinylplattor är basskiktet glasfiber som sedan beläggs med PVC-vinyl och mjukgörare. Det resulterande arket är tryckt och präglat med ett yttryckskikt. Över detta appliceras flera slitagelager, tillsammans med ett skikt av icke-vax-polyuretan. Den totala tjockleken för vinylgolv varierar från 1,5 mm för plåtvinyl till 5 mm för lyxiga vinylplankor. Vinylgolv används i stor utsträckning eftersom det är vattenogenomträngligt, hållbart, justerbart elastiskt och isolerande, enkelt att installera, tillgängligt med olika utseende och billigt. .

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.