Laser-matinstrument-ovrigt

65 Produkter
Här finns produkter i kategorin Laser-matinstrument-ovrigt. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Laser-matinstrument-ovrigt. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Laser-matinstrument-ovrigt.
Filtrera varumärke
Sortera

Laser-matinstrument-ovrigt

Hitta produkter inom kategorin Laser-matinstrument-ovrigt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Laser-matinstrument-ovrigt.

För andra betydelser, se Laser (olika betydelser). Laser är en teknik som genom stimulerad emission och ett mediummaterial (ofta ädelsten eller ädelgas) skapar ljusstrålar som är enfärgade (monokroma), koherenta (ljusvågorna är i fas), har en riktning och har stark intensitet. Med en laser är det även möjligt att skapa ljuspulser som är mycket korta (ner till cirka femtosekunder). En maser bygger på samma princip som en laser, men använder mikrovågor istället för synligt ljus. Laser är en akronym för engelska Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation ("ljusförstärkning genom stimulerad emission av strålning"). Den första användbara lasern konstruerades av Theodore Maiman år 1960. Den vanligast förekommande lasertypen är halvledarlasern som förekommer i många konsumentprodukter, exempelvis cd- och dvd-läsare, laserpekare och laserskrivare. Lasrar delas vanligen in i kontinuerliga lasrar, som avger en konstant ljusstråle, och pulsade lasrar, där en kontrollerad ljuspuls avges som kan vara mycket kort (femtosekunder) och ha mycket hög effekt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
ENSKILDA KVISTBORRAR 40 MM | Beijerbygg Byggmaterial