Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline USBDATAMFIIPH3MW

Kontrollera pris

Köp nu

Extra lå;ng 3 mUSB-kabel lightning
Anvä;nder du ofta din telefon på; platser dä;r eluttag inte ä;r nä;ra till hands?På; soffan exempelvis?
USB-kabel Home XL lightning ä;r den lä;ngsta Cellularline datakabeln. Den ä;r hela tre gå;nger lä;ngre (3 m) ä;n vanliga datakablar, vilket gö;r att du lä;ttare kan flytta dig medan du laddar din smartphone/surfplatta och inte har tillgå;ng till en batteriladdare.

Kabeln mö;jliggö;r snabb laddning och datasynkronisering.Utrustad med en lightningkontakt ä;r den "Made for iPhone, iPod and iPad"-certifierad.Den ä;r kompatibel med snabba batteriladdareoch kan anvä;ndas till iPhone, iPad och iPod.


Beställ Cellularline USBDATAMFIIPH3MW på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline USBDATAMFIIPH3MW inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 112935
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vägglampor badrum

Vägglampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör köksfläktar

Övrigt tillbehör köksfläktar från Thermex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.