Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline USBDATACMICROUSB3M

Kontrollera pris

Köp nu

Extra lå;ng 3 m Micro USB-kabel
Anvä;nder du ofta din telefon på; platser dä;r eluttag inte ä;r nä;ra till hands?På; soffan exempelvis?
USB-kabel Home XL Micro-USB ä;r den lä;ngsta Cellularline datakabeln. Den ä;r hela tre gå;nger lä;ngre (3 m) ä;n vanliga datakablar, vilket gö;r att du lä;ttare kan flytta dig medan du laddar din smartphone/surfplatta och inte har tillgå;ng till en batteriladdare.

Kabeln kan anvä;ndas fö;r datasynkronisering via USB-port, laddning av telefonen frå;n datorn samt laddning av telefonen frå;n laddare.
Den ä;r kompatibel med Qualcomm ochAdaptive Charging.


Beställ Cellularline USBDATACMICROUSB3M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline USBDATACMICROUSB3M inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 112931
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Electrolux

Se alla produkter
Fågelfrön

Fågelfrön från Granngården

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vinkelslip

Vinkelslip är ett handverktyg avsett för slipning och kapning av metall och sten. Vinkelslipen drivs oftast av elektricitet men det finns även bensin- och tryckluftsdrivna modeller. Den kan förses med olika typer av runda slipskivor, tunna för kapning (kapskivor), och tjockare för slipning (navrondeller), samt stålborstar. De finns i olika storlekar, från cirka 500 till 2000 watt, och med en skivdiameter mellan 115 och 230 millimeter. Skivbyte göres vanligen med ett specialverktyg eller för hand, men det finns också specialmutter för att underlätta bytandet. De mindre maskinerna (max 125 mm) kan användas med en hand, de större betjänas med två händer. Runt skivan sitter ett skydd för användaren mot gnistregnet, och skyddsglasögon rekommenderas ofta av tillverkarna vid användning.