Cellularline

Cellularline True-Wireless hörlurar Hark vi

Kontrollera pris

Köp nu

Mobiltillbehö;r True-Wireless hö;rlurar Hark vit Cellularline

Lä;tt att å;teransluta
Hark har True Wireless Stereo teknologi som gö;r det lä;tt att å;teransluta hö;rlurarna nä;r de ä;r fä;rdigladdade.

Dubbel svarsfunktion
Med Hark kan du styra volymen, spå;r samt besvara inkommande samtal med samtalsknappen antingen frå;n den vä;nstra eller hö;gra hö;rluren.

Ladda upp till 3 gå;nger
I fodralet kan du ladda hö;rlurarna upp till 3 gå;nger. Den minimala designen gö;r det enkelt att stoppa undan hö;rlurarna.


Beställ Cellularline True-Wireless hörlurar Hark vi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline True-Wireless hörlurar Hark vi inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116222
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Samsung

Se alla produkter
Gräsklippare  grästrimmers

Gräsklippare grästrimmers från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör. Hörby är kyrkbyn i Hörby socken och fick på 1880-talet järnvägsförbindelse. Järnvägen gjorde att Hörby blev en betydande järnvägsknut i Skånes mitt. Den sista järnvägslinjen lades ner 1967 och spåret är numera upprivet. Slogan för orten är På rätt våglängd som syftar på Hörby kortvågsstation.

Bruk

Bruk avser verksamheter som utvinner och/eller förädlar råvaror. Begreppet bruk menar vanligen inte bara byggnaden där förädlingen sker utan även de byggnader och funktioner som ligger omkring, inklusive boningshus. Bruk menar vanligast järnbruk, glasbruk eller pappersbruk eller en industrianläggning som dominerat en ort, men begreppet återfinns också som ett efterled för andra typer av rörelser som jordbruk, skogsbruk, krutbruk etcetera. Bruken kom ofta att utgöra basen för en expanderade bebyggelse där sedan ortens och invånarnas förutsättningar var hårt kopplade till bruket. I dessa brukssamhällen utvecklades sedan ofta en speciell bruksmentalitet.

Gräsklippare

Gräsklippare är ett hjälpmedel som används för att klippa gräs till en jämn längd.