Cellularline

Cellularline True-Wireless hörlurar Hark sv

Kontrollera pris

Köp nu

True-Wireless hö;rlurar Hark svart Cellularline

Lä;tt att å;teransluta
Hark har True Wireless Stereo teknologi som gö;r det lä;tt att å;teransluta hö;rlurarna nä;r de ä;r fä;rdigladdade.

Dubbel svarsfunktion
Med Hark kan du styra volymen, spå;r samt besvara inkommande samtal med samtalsknappen antingen frå;n den vä;nstra eller hö;gra hö;rluren.

Ladda upp till 3 gå;nger
I fodralet kan du ladda hö;rlurarna upp till 3 gå;nger. Den minimala designen gö;r det enkelt att stoppa undan hö;rlurarna.


Jämför produkt Cellularline True-Wireless hörlurar Hark sv online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cellularline True-Wireless hörlurar Hark sv i kategorin Laddare kablar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116221
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frys

Frys från Elvita

Se alla produkter
Bestick

Bestick från Hardanger

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Avjämningsmassa

Avjämningsmassa, tidigare kallat flytspackel, är betong med polymermodifierad cement som har höga flödesegenskaper. Avjämningsmassa kräver i motsats till traditionell betong, inte tillsats av alltför stora mängder vatten vid blandning.

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.