Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline TETRACABTYC1MK

Kontrollera pris

Köp nu

Extra stark typ-C-kabel, 120 cm
Extreme Cable ä;r en extra stark kabel som ä;r utrustad med enUSB-C-kontakt. Den ä;r perfekt fö;r laddning och synkronisering av data och ä;r snabbladdningskompatibel.

Oerhö;rt slitstark
Den flexibla SNAKE-tekniken skyddar den mest kä;nsliga delen av kabeln, vilket gö;r den upp till fyra gå;nger starkare ä;n andra kablar. Kabeln innehå;ller aramidfiber och har ultrastarkakontakter gjorda av metall så; att de bä;ttre kan klara av slag och tryck.
Extreme Cable har ett flä;tat nylonskydd, hö;lje i aluminiumlegering, PVC-dragavlastning, koppartrå;d av hö;g kvalitet och DuPont™ Kevlar®-fiber.


Jämför produkt Cellularline TETRACABTYC1MK online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cellularline TETRACABTYC1MK i kategorin Laddare kablar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 112952
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från Kenwood

Se alla produkter
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Gorenje

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Siemens

Siemens kan syfta på: Siemens (enhet) – SI-enheten för konduktans Siemens AG – ett tyskt globalt industriellt konglomerat Siemens AB – svenskt aktiebolag, dotterbolag till Siemens AG

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.