Cellularline

Cellularline Mobilhållare med autobreddjust

Kontrollera pris

Köp nu

Mobilhå;llare med autobreddjustering Cellularline

Trå;dlö;s laddning
Wideactive 1 teknologin ger en effektiv och kontinuerlig trå;dlö;s laddning utan att ö;verhetta din mobil.

Magnetisk hå;llare som ä;r diskret och lä;tt att anvä;nda
Hå;llaren kan fä;stas med en sugkopp på; instrumentbrä;dan eller fö;nstret och har en utdragbar arm som kan rotera 360° så; att du har telefonen inom rä;ckhå;ll.

Enkelt att sä;tta fast och ta bort telefonen
Inbyggda sensorer ö;ppnar och stä;nger hå;llaren automatiskt, vilket gö;r det lä;ttare fö;r dig att sä;tta fast och ta bort telefonen. Med en justerbar ö;ppning upp till 85 mm och stö;dfä;sten garanteras maximal stabilitet ä;ven fö;r stora smartphones.


Jämför produkt Cellularline Mobilhållare med autobreddjust online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cellularline Mobilhållare med autobreddjust i kategorin Laddare kablar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116212
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Star Trading

Se alla produkter
Spotlights

Spotlights från Elvita

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.