Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline MAG4ADHESIVEBALLK

Kontrollera pris

Köp nu

Mobilhå;llare MAG4ADHESIVEBALLK Cellularline

Magnetisk mobilhå;llare
TOUCH FIX XL ä;r en magnetisk mobilhå;llare som saknar mekanism. Sä;tt bara fast en av de ingå;ende metallplattorna på; baksidan av din smartphone och du kan enkelt sä;tta i och ta bort mobilen i ett steg. Det medfö;ljer två; plattor i paketet.

Sä;ker, stark och enkel att anvä;nda
Touch Fix XL ä;r sä;ker, stark och enkel att anvä;nda, den hå;ller den tyngsta mobilen på; plats utan att stö;ra mobilens funktioner. Du klistrar fast den på; instrumentbrä;dan vilket garanterar maximal stabilitet och den lä;mnar inga spå;r nä;r du tar bort den.

360°
Kulleden roterar 360° vilket gö;r att du lä;tt kan stä;lla in mobilen så; att du ser den på; bä;sta sä;tt.


Beställ Cellularline MAG4ADHESIVEBALLK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline MAG4ADHESIVEBALLK inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116719
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Slow cookers

Slow cookers från Russell hobbs

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ballingslöv

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Krösatågen. Orten har två idrottsföreningar: brottarklubben Ballingslövs BK samt fotbolls- och gymnastikklubben Ballingslöv GoIF.