Cellularline

Cellularline Laddkabel 2m Extreme USB-A ->

Kontrollera pris

Köp nu

Laddkabel 2m Extreme USB-A -> USB-C Cellularline

Extremt hå;llbar
Tetraforce laddkabel ä;r extremt hå;llbar och tå;l att bö;jas upp till 10000 gå;nger, vilket ä;r 4 gå;nger mer ä;n en vanlig kabel. Den ä;r också; tillverkad av extra hå;llbara material.

USB-A ->USB-C
Kabeln ä;r 2 m och fö;rsedd med USB-A -> USB-C kontakter.


Beställ Cellularline Laddkabel 2m Extreme USB-A -> på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline Laddkabel 2m Extreme USB-A -> inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116217
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ytterdörrar

Ytterdörrar från Diplomat

Se alla produkter
Airconditions

Airconditions från Delonghi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.