Cellularline

Cellularline Laddkabel 1m Extreme USB-C ->

Kontrollera pris

Köp nu

Mobiltillbehö;r Laddkabel 1m Extreme USB-C -> USB-C Cellularline

Extremt hå;llbar
Tetraforce laddkabel ä;r extremt hå;llbar och tå;l att bö;jas upp till 10000 gå;nger. Den ä;r också; tillverkad av extra hå;llbara material.

USB-C
Kabeln ä;r 1,2 m och fö;rsedd med två; USB-C kontakter.


Beställ Cellularline Laddkabel 1m Extreme USB-C -> på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline Laddkabel 1m Extreme USB-C -> inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116211
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från OBH Nordica

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.

Grundfärg

För andra betydelser, se Grundfärg (olika betydelser).Grundfärg, grundmålning eller primer är en färg som läggs på som det första av flera färgskikt.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Kakel

Kakel, lergodsplattor med glasyr på en sida, används som skyddande och ofta dekorativ väggbeklädnad.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.