Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline HANDYROLLWIRK

Kontrollera pris

Köp nu

Handy Roll Wireless ä;r en smartphonehå;llare fö;r bilen. Den ä;r utrustad med Qi trå;dlö;s laddningsteknik den laddar kompatibla enheter snabbt och trå;dlö;st, utan avbrott eller ö;verhettning tack vare den exklusiva Wideactive ™ 1-tekniken med en enda spole.

Handy Roll Wireless fä;stes vid luftö;ppningarna, vilket sä;kerstä;ller å;tkomst till skä;rmen och knapparna.

Denna hå;llare ä;r också; utrustad med ett innovativt system som gö;r det lä;ttare att sä;tta in din telefon de två; hjulen på; hå;llarens armar skjuter din smartphone på; plats, vilket garanterar ett stadigt och sä;kert grepp.


Beställ Cellularline HANDYROLLWIRK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline HANDYROLLWIRK inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 115731
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Spotlights

Spotlights från Nordlux

Se alla produkter
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.