Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline GRAVITYTPVENTK

Kontrollera pris

Köp nu

CellularLine universalhå;llare fö;r mobiltelefoner. En robust hå;llare som ä;r designad fö;r att passa i bilens ventilationsgaller. Hå;llaren har ett mekaniskt systemsom gö;r det enkelt att ta bort och sä;tta dit telefonen hå;llaren ö;ppnas och stä;ngs automatiskt med telefonens vikt!
Hå;llarens inre del har praktisk stoppning.Kan anvä;ndas med telefonskydd.Utrustad med en svä;ngfunktion fö;r justering till en viss vinkel.


Beställ Cellularline GRAVITYTPVENTK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline GRAVITYTPVENTK inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 115733
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Miele

Se alla produkter
Ljusterapi

Ljusterapi från Lumie

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ljusterapi

Ljusterapi är en terapiform med ljusbestrålning mot höst- och vinterdepressioner och andra affektiva störningar. Om ljusterapin kombineras med vakenhetsterapi, kallas det kronoterapi. Ljusterapi anses fungera mot depressioner som har samband med bristen på ljus under den mörka årstiden.[källa behövs] Man kan också ha nytta av behandling med ljus, till exempel 10 000 lux, om man lider av så kallat försenat sömnfassyndrom, en dygnsrytmsjukdom. Ljusterapi går ut på att man utsätts för kraftigt ljussken under en längre tid, antingen via en ljusbox eller i ett ljusrum (ljusterapirum). Ljusrum finns på flera sjukhus i Sverige. Ljuset i ett ljusrum är indirekt och vanligen används lysrör med hög färgtemperatur och god spektralfördelning som ljuskälla (så kallade dagsljuslysrör eller fullspektrumlysrör). Ljusstyrkan i ett ljusrum ligger normalt mellan 2000 och 4000 lux, vilket är ca 10 gånger mer än ljuset i ett kontorsrum. Vanligen vistas man i ett ljusrum 1-2 timmar per tillfälle. Det finns även ljuskaféer, där människor kan självmedicinera med ljusterapi. Statens beredning för medicinsk utvärdering (SBU) utvärderade 2007 systematiskt de vetenskapliga studier av ljusterapi som fanns och drog slutsatsen att det fortfarande saknas tillfredsställande forskningsstudier för att kunna påstå att behandling med ljusterapi har någon effekt på vare sig årstidsbunden depression eller depression. SBU drog slutsatsen att större studier av behandling med ljusterapi behövde göras för att tillförlitliga slutsatser skall kunna dras.Enligt SBU bör behandling i ljusterapirum ses som experimentell, eftersom det inte har visats att behandlingen hjälper bättre än placebo. Befintliga studier visar ingen skillnad gentemot placebo i andel patienter som uppnår en minst 50-procentig förbättring, och resultaten är motstridiga vad gäller andelen som blir helt bra från depressionen. Värdet av ljusterapi kunde år 2007 vare sig förkastas eller bekräftas.