Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline CBRSMKIT15WTYCW

Kontrollera pris

Köp nu

Billaddare fö;r Samsung/USB-C
Detta kit med 15 Wsnabbladdare fö;r bilen gö;r att du snabbt och sä;kert laddar upp enheter med typ-C-kontakt, inklusive de med 5 W, 10 W och adaptiv snabbladdningsteknik. Laddaren ä;r speciellt designad fö;r Samsung mobiltelefoner och surfplattor.
Automatisk adapter fö;r cigarettä;ndaruttag 12 V/24 V (bil/lastbil). Paketet innehå;ller en praktisk 100 cm typ-C-kabel som kan anvä;ndas fö;r laddning och dataanslutning.
Detta ä;r alltså; en laddare i kompakt design som ä;r smidig att ha i bilen nä;r du behö;ver ladda på; resande fot.

Snabbt och tryggt
Laddaren optimerar laddningstiderna fö;r att spara batteriet. Den har också; en skyddskrets mot ö;verbelastning och kortslutning.


Jämför produkt Cellularline CBRSMKIT15WTYCW online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cellularline CBRSMKIT15WTYCW i kategorin Laddare kablar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 112951
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör till pooler  spabad

Tillbehör till pooler spabad från Swim & fun

Se alla produkter
Sängvärmare

Sängvärmare från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Olimpia

Olimpia kan syfta på:

Trall

Trall kan betyda flera saker: Trall (musik) – sång utan text särskilt vanligt inom folkmusik Trätrall – en typ av löst trägolv som läggs ovanpå det vanliga golvet som skydd eller för att göra det bekvämare att gå på Trall (musikalbum) – ett musikalbum av Ulrika Gunnarsson från år 2009

Arbetskläder

Arbetskläder är kläder som används under arbetstid. Syftet med arbetskläder kan vara att skydda arbetstagaren, tillförsäkra god hygien eller att identifiera arbetstagaren inför allmänheten. Då syftet endast är att identifiera arbetstagaren är beteckningen uniform lämpligare. Arbetskläder är ofta utformade för att vara praktiska i det yrke de används. De är ofta gjorda i ett kraftigare tyg som tål ett högre slitage än vanliga kläder. Även speciella skor och huvudbonader (till exempel snibb) ingår ofta. Personal som jobbar med livsmedel eller inom vård och omsorg brukar bära speciella arbetskläder av hygieniska skäl. På verkstäder och i hantverksyrken används ofta arbetskläder som skall skydda de anställda från skador. Exempel är skyddsoverall, skyddshandskar, snickarbyxor, förkläde och liknande. Arbetskläder kan också vara skyddskläder som till exempel varselplagg som gör att du syns bättre i utsatta arbetsmiljöer, som på flygplatser eller i trafiken. Det finns även skyddskläder i speciella material som skyddar mot till exempel elektricitet, kemikalier, gnistor och värme. Anställda på hotell och restauranger och vissa husligt anställda, bär ofta olika typer av uniformer som arbetskläder, till exempel serveringsdräkt eller blus och kjol eller skjorta med finare byxor för hembiträden eller barnflickor.

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.