Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline Billaddare 36w 2x USB-A

Kontrollera pris

Köp nu

Billaddare 36w 2x USB-A Cellularline

2 USB-A uttag
Billaddaren har 2 USB-A uttag med 2 x18 W som ger dig mö;jlighet att ladda 2 smartphones och surfplattor samtidigt.
Den ä;r kompatibel med iPhone, Samsung, Huawei och andra smartphones och surfplattor.


Beställ Cellularline Billaddare 36w 2x USB-A på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline Billaddare 36w 2x USB-A inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 116220
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Golvlampor

Golvlampor från Oriva

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från OBH Nordica

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boxer

Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser.

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]