Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline ACHUSBMFIIPH2AW

Kontrollera pris

Köp nu

Snabbladdare med kabel fö;r iPhone/iPad
Denna snabbladdare, med 10 W laddhastighet, laddar din iPhone upp till 30 % snabbare ä;n den ursprungliga batteriladdaren som medfö;ljer telefonen. Passar iPhone 6 eller nyare, samt iPad.
Laddaren ä;r "Made for iPhone and iPad"-certifierad.

2-i-1
Laddaren levereras med 100 cm lightningkabel, vilket gö;r den till en 2-i-1-lö;sning. Kabeln mö;jliggö;r så;vä;l laddning som dataö;verfö;ring.
Adaptern ä;r fö;r strö;mkä;llor mellan 110 V/240 V och har utgå;ng fö;r 5 V/2 A.

Snabbt och tryggt
Laddaren har en elektronisk krets fö;r att spara batteriet och optimera laddningen. Den har också; en skyddskrets vid ö;verbelastning och kortslutning.


Beställ Cellularline ACHUSBMFIIPH2AW på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cellularline ACHUSBMFIIPH2AW inom kategorin Laddare kablar.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 112927
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grytor  Kastruller

Grytor Kastruller från Holm

Se alla produkter
Massageprodukter

Massageprodukter från Feiyutech

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandskydd

Brandskydd är förebyggande brandförsvar med hjälp av fasta anläggningar. Man skiljer mellan passivt brandskydd - som brandfasta material, och aktivt brandskydd - som sprinklers, brandvarnare och annan brandförsvarsutrustning.

Milwaukee

Milwaukee är en stad i Wisconsin i USA. Med sina 594 833 invånare (2010) är Milwaukee den största staden i Wisconsin. Milwaukee är huvudort i Milwaukee County och ligger på den västra sidan av Michigansjön, cirka 13 mil norr om Chicago. Vädret i Milwaukee är starkt påverkat av det inlandsklimat som råder i hela Mellanvästern. I den kallaste månaden januari är medeltemperaturen cirka −5 grader Celsius (högsta dagstemperatur en genomsnittlig dag ca −1,7 °C), trots att staden ligger längre söderut än Marseille vid Medelhavet. I juli är den högsta dagstemperaturen en genomsnittlig dag cirka 27 grader Celsius. Många tyska och nederländska emigranter slog sig ned i Milwaukee och deras arv präglar staden än i dag. Enligt folkräkningen 2010 var 45 % av invånarna vita, 40 % svarta, 4 % asiater och 1 % urinvånare.