Sidan innehåller annonslänkar
Cellularline

Cellularline ACHUSB5QCPD60WK

Kontrollera pris

Köp nu

Multivä;ggladdare 5x usb 60w - Multipower Cellularline

5 portar
Multipower 5 FAST+ har 5 portar (USB-C och USB) som lå;ter dig ladda upp till 5 apparater samtidigt, inklusive en MacBook. (3xUSB 12 W, 1xUSB 18 W och 1xUSB-C 30W).

Kä;nner av anslutna apparater
Tack vare Device Detect technology, kä;nner varje port av de anslutna apparaterna och ger den rä;tta laddningen till varje apparat på; ett absolut sä;kert sä;tt.

USB-C
USB-C porten 30W ä;r till fö;r MacBook och MacBook Air 13 tum, och ger snabbladdning fö;r iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 och senare modeller samt iPad Pro (2018 och senare modeller).

Sä;kerhet
Vä;ggladdaren ä;r designad fö;r att fö;rhindra ö;verhettning, ö;verladdning och kortslutning.


Jämför produkt Cellularline ACHUSB5QCPD60WK online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cellularline ACHUSB5QCPD60WK i kategorin Laddare kablar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Laddare kablar
Artikelnummer: 115730
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övriga klätterväxter

Övriga klätterväxter från Växt OG

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Miele

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.