Sidan innehåller annonslänkar
Coleman

Coleman 28qt Performance Kylboxar - Blå

Kontrollera pris

Köp nu

Denna attraktiva kylare ger inte bara ett snyggt utseende utan garanterar också bra prestanda. Den högkvalitativa, insprutade isoleringen av polyuretanskum i kombination med de vinklade hörnen säkerställer att 28QT Performance Wheeled Cooler ger lång, tillförlitlig kylning på varma sommardagar. Med ett robust hus och ett solid lock är den här kylaren perfekt för långa bilresor och semestrar på campingen. Specifikationer Med hjul och teleskophandtag Bibehåller en jämn kyltemperatur i 2 dagar Kapacitet 26L Vikt 3.4kg L 49 cm B 34 cm H 41 cm Material Polyeten


Beställ Coleman 28qt Performance Kylboxar - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coleman 28qt Performance Kylboxar - Blå inom kategorin Kylboxar.

Läs mer...
Kategori: Kylboxar
Artikelnummer: CM-2000036086
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utdragbara köksfläktar

Utdragbara köksfläktar från Thermex

Se alla produkter
Träns

Träns från Hansbo Sport

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Transport

Transport är en förflyttning av personer, djur eller varor av något slag från en plats till en annan. Transporter är främst till för att på ett smidigt sätt förflytta sig en längre sträcka. Ordet kommer från latinets trans (över) och portare (att bära). De olika systemen som används för att transportera kallas för transportmedel. Trafikoperatör eller logistikföretag kallas ett företag som transporterar. Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden. Transportör är en juridisk eller en fysisk person som ingår ett transportavtal med en kund för en transport av gods.