Sidan innehåller annonslänkar
Coleman

Coleman 28qt Performance Kylbox - Blå

Kontrollera pris

Köp nu

Denna attraktiva kylare ger inte bara ett snyggt utseende utan garanterar också bra prestanda. Den högkvalitativa, insprutade isoleringen av polyuretanskum i kombination med de vinklade hörnen säkerställer att 28QT Performance Wheeled Cooler ger lång, tillförlitlig kylning på varma sommardagar. Med ett robust hus och ett solid lock är den här kylaren perfekt för långa bilresor och semestrar på campingen. Specifikationer Med hjul och teleskophandtag Bibehåller en jämn kyltemperatur i 2 dagar Kapacitet 26L Vikt 3.4kg L 49 cm B 34 cm H 41 cm Material Polyeten


Beställ Coleman 28qt Performance Kylbox - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coleman 28qt Performance Kylbox - Blå inom kategorin Kylboxar.

Läs mer...
Kategori: Kylboxar
Artikelnummer: CM-2000036086
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
tak-väggplast

tak-väggplast från Halle

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.