Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Tk 3170 Kondenstumlare - Vit

3988 kr 3789 kr-5%
Kontrollera pris

Köp nu

Tumlaren Cyl-9205313 från Cylinda har plats till 7 kg kläder och du kan därför enkelt torka både kläder och barnens täcken i denna torktumlare. Kapaciteten är passande för en familj på 3-4 personer. Torktumlaren har en möjlighet för sensorstyrning. Det betyder att maskinen själv avgör torktiden på dina kläder. En sensor i maskinen mäter hur mycket fukt som finns kvar och bestämmer torktiden utifrån mätresultatet. Med sin ljudnivå på 65 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oväsen när du torkar dina kläder. Det följer med en avloppsslang till torktumlaren så kondensvattnet kan ledas direkt ned i avloppet och du slipper tömma kondensbehållaren.


Jämför produkt Cylinda Tk 3170 Kondenstumlare - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Tk 3170 Kondenstumlare - Vit i kategorin Kondenstumlare här hos oss.

Kategori: Kondenstumlare
Artikelnummer: CYL-9205313
Visa fler

Från kunskapsbanken

Luftkonditionering

Luftkonditionering, eller AC, A/C, är en teknisk process avsedd att kyla luft i ett utrymme genom att ta bort värme och fukt. Luftkonditionering fungerar oftast enligt samma princip som ett kylskåp och en värmepump. Processen uppfanns 1902 av nordamerikanen Willis Carrier.