Cylinda

Cylinda Fttk4296e Kombinerad Tvätt/tork - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Kombinerad tvätt/tork, upp till 6 kg samtidigt En praktisk och utrymmeseffektiv kombinerad tvätt/tork som rymmer 9 kg tvätt, eller 6 kg tvätt/tork samtidigt. Perfekt för dig som kanske inte har plats för både en tvättmaskin och torktumlare. Stor tydlig display med många program att välja mellan, 1400 varv centrifugering Energiklass B vid tvättning och E vid tvätt och torkning


Beställ Cylinda Fttk4296e Kombinerad Tvätt/tork - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Fttk4296e Kombinerad Tvätt/tork - Vit inom kategorin Kombinerad tvätttork.

Läs mer...
Kategori: Kombinerad tvätttork
Artikelnummer: CYL-9203380
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
golv-ovrigt

golv-ovrigt från Övriga

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Samsung

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.