Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

DOSKNIV FÖR ATT GÖRA HÅL I

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ DOSKNIV FÖR ATT GÖRA HÅL I på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten DOSKNIV FÖR ATT GÖRA HÅL I inom kategorin Kniv-hugg.

Kategori: Kniv-hugg
Artikelnummer: 914102106
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet

Ångtvätt

Ångtvätt är ett hushållsredskap för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Ångtvättar levereras ofta med olika kombinationer av munstycken som även kan vara bestyckade med borstar, gummiskrapor eller microfiberduk för att kombinera ångans lösande effekt med mekanisk rengöring. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar, fett, olja och smuts helt utan kemiska tillsatser. Även hårt intorkad sådan där ångan kan ersätta också aggressivare rengöringsmedel.

Hall

En hall är ett rum i en byggnad eller lägenhet. Hallen är ett entréutrymme från vilket dörrar och/eller trappor leder till övriga rum.Under järnåldern har hall betecknat en stor byggnad av långhustyp, främst för representativa ändamål på stormannagårdar. Senare har det kommit att beteckna en stor gästabudssal i andra byggnader, eller byggnader med ett utrymme som liknar ett sådant, till exempel hallkyrka. En hall har även kommit att syfta på en byggnad med stor volym, där försäljning av varor ske (saluhall), där varor lagras (lagerhall), där varor tillverkas (fabrikshall), där produkter av olika slag utställs (utställningshall) eller för idrottsaktiviteter (bandyhall, ishall, simhall, sporthall). Efter att ha kunnat syfta på en entréhall, en stor öppen ingångshall har betydelsen spridit sig även till andra entréutrymmen. Ordet "hall" i bemärkelsen entréutrymme är belagt i svenska språket sedan 1899.

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.