Sidan innehåller annonslänkar
Coleman

Coleman 40qt Performance Kølebokse - Blå

Kontrollera pris

Köp nu

Denna attraktiva kylare ger inte bara ett snyggt utseende utan garanterar också bra prestanda. Den högkvalitativa injektionen av polyuretanskum i kombination med de vinklade hörnen säkerställer att 40QT Performance Wheeled Cooler ger lång, tillförlitlig kylning på varma sommardagar. Med ett robust hus och ett solid lock är den här kylaren perfekt för långa bilresor och semestrar på campingen. Specifikationer Med hjul och handtag Bibehåller en jämn kyltemperatur i 2 dagar Kapacitet 37.5L Vikt 4.7kg L 58 cm B 36 cm H 42 cm Material Polyeten


Beställ Coleman 40qt Performance Kølebokse - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coleman 40qt Performance Kølebokse - Blå inom kategorin Kølebokse.

Läs mer...
Kategori: Kølebokse
Artikelnummer: CM-2000036087
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Spisar

Spisar från Smeg

Se alla produkter
Terrassvärmare

Terrassvärmare från Hortus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.