Sidan innehåller annonslänkar
Coleman

Coleman 28qt Xtreme Marine Kølebokse - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Coleman Marine Coolers är speciellt utformade för användning i den heta solen. UVGuard lek reflekterande färgtillsatser skyddar kylaren och bekämpar gul missfärgning och sprickor orsakade av solljus. Coleman Xtreme Marine kylare är också designade med premiumisoleringsteknik och hållbara rostfria beslag på gångjärnen. I kombination med alla Coleman Xtreme-kylkvaliteter erbjuder dessa kylare extra solskyddsfunktioner som är perfekta för utomhusentusiaster, båtägare, fiskare eller en till en dag på stranden Specifikationer Bibehåller en jämn kyltemperatur i 3 dagar Vikt 2,2 kg L 46 cm B 32 cm H 40 cm


Beställ Coleman 28qt Xtreme Marine Kølebokse - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coleman 28qt Xtreme Marine Kølebokse - Vit inom kategorin Kølebokse.

Läs mer...
Kategori: Kølebokse
Artikelnummer: CM-3000005138
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Miele

Se alla produkter
Övrigt Vattenförsörjning

Övrigt Vattenförsörjning från Amiga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rutschkana

En rutschkana eller rutschbana är en konstruktion med en sluttande yta, oftast tillverkad i metall eller plast, gjord för att glida nedför på. Rutschkanor finns ofta på lekplatser som en del av klätterställningar. Särskilda varianter av rutschkanor är evakueringskanan som finns på flygplan, och vattenrutschkanan där den åkande avslutar turen i ett bad och farten i kanan kan göras högre genom vattensmörjning. Ordet rutschkana finns belagt i svenskan sedan 1956.