Kitt-spackel

102 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Kitt-spackel, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Kitt-spackel. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Kitt-spackel går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Kitt-spackel

Hitta produkter inom kategorin Kitt-spackel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kitt-spackel.

Kitt är beteckning på ett antal olika bindemedel, som i färskt tillstånd är mjuka, men som efter kortare eller längre tid blir hårda och anpassade till de föremål som skall sammanfogas. Det skall också efter behov ha motståndskraft mot inverkan av värme, fuktighet, syror, alkalier, stötar, tryck etcetera. Som allmän regel gäller att de ytor som skall bindas samman måste vara rena och ej porösa, eftersom den flytande delen av kittet annars sugs upp innan det kunnat medverka till dess hårdnande. Kitt består som regel av en blandning av ett fast och ett flytande ämne. De indelas vanligen efter de flytande ämnena, som oljekitt, hartskitt, limkitt och glycerinkitt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
FINSPACKEL PP 0,18L | Beijerbygg Byggmaterial