Kepsar

22 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Kepsar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Kepsar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Kepsar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Kepsar

Hitta produkter inom kategorin Kepsar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kepsar.

En keps är en typ av huvudbonad, en mjuk mössa med skärm. Ursprungslandet anses vara Storbritannien, där den lanserades under 1880-talet. En vanlig typ av keps är basebollkepsen. En annan är den så kallade "gubbkepsen". Under bandyns storhetstid var kepsen den självklara huvudbonaden för sportens utövare. Under senare tid har kepsen blivit en vanlig accessoar, inte minst bland yngre män och hipsters. Användning inomhus är kontroversiell eftersom det strider mot den traditionella konventionen att man där tar av sig eventuell huvudbonad.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
KEPS MED LOGO STÅLGRÅ/SVART | Beijerbygg Byggmaterial