Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Fiskars Gryta 6 L gjutjärn

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Gryta 6 L gjutjä;rn Fiskars

Norden gryta 6 L
Fiskars Norden hö;gkvalitativa gjutjä;rnsgryta ä;r gjorda av en innovativ kombination av premiummaterial som tå;l mycket hö;ga temperaturer med naturliga ö;verlä;gsen non-stick egenskaper. Det ger dig mö;jlighet att ta fram rika smaker i din maträ;tt. Den hö;gkvalitativa gjutjä;rnsgrytan ä;r ugnssä;ker upp till 240° C. Grytan ä;r inspirerad av nordisk natur och traditioner och ä;r tillverkad i Finland.

Behå;ller vä;rmen
Gjutjä;rn behå;ller vä;rmen extremt bra och ä;r perfekt fö;r lå;ngsam matlagning.

Emaljerad yta
Den unika Thermium mineralbehandlingen på; den emaljerade gjutjä;rnsytan ger grytan ö;verlä;gsen naturliga non-stick egenskaper ä;ven vid mycket hö;ga temperaturer.

Lä;tt att underhå;lla
Grytan rostar inte och ingen ytbehandling behö;vs - lä;tt att underhå;lla.

Trä;underlä;gg
Grytan har ett avtagbart trä;underlä;gg av finsk bjö;rk.Ta bort trä;detaljer innan anvä;ndning i ugn.

Må;tt
Grytan ä;r 16,3 cm hö;g, 30 cm bred och 34 cm lå;ng.


Beställ Fiskars Gryta 6 L gjutjärn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars Gryta 6 L gjutjärn inom kategorin Kastruller grytor.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Adela

Adela är ett forntyskt kvinnonamn med betydelsen ädel eller klar, strålande . Det är en kortform av andra kvinnonamn som börjar på Adel-, exempelvis Adelheid. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1719. Namnet var som mest populärt i Sverige kring förra sekelskiftet (1900). Den franska formen av namnet är Adele (Adèle). Namnet användes första gången år 1804 i Sverige och var som mest populärt under just 1800-talet.Den 31 december 2017 fanns det totalt 1 351 kvinnor vid namn Adela folkbokförda i Sverige, varav 491 bar det som tilltalsnamn. Motsvarande siffror för Adele/Adèle var 2 414 respektive 778.Namnsdag i Sverige: Adela 5 september (1901–1992: 5 september, 1993–2000: 23 juni). Adele fanns i almanackan 1986–1992 och delade då namnsdag med Adela. Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): Adele 16 december, Adela saknas