Coway

Coway Filterset Tillbehör Till Fläkt & Luftvård

1697 kr 1579 kr-7%
Kontrollera pris

Köp nu

Filter package for Coway APM-1010DM One filter package includes 1 pcs HEPA filter 1 pcs Deodorant filter (carbon) 2 pcs MCC Medium filter 2 pcs Water filter 1 filter package will last for 12 months normal operation


Beställ Coway Filterset Tillbehör Till Fläkt & Luftvård på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coway Filterset Tillbehör Till Fläkt & Luftvård inom kategorin Kaminer.

Läs mer...
Kategori: Kaminer
Artikelnummer: FS-APM-1010DH
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från FourFriends

Se alla produkter
lastillbehor

lastillbehor från Övriga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet