Sidan innehåller annonslänkar
Coway

Coway Filterset Ap-1220b Kaminer

Kontrollera pris

Köp nu

Filterset till luftrenaren Coway AP-1220B I paketet ingår 1 st Green HEPA-filter, 1 st deodorantfilter (aktivt kol i granulatform) samt 3 st dammfilter (som placeras bakom förfiltret i luftrenaren). HEPA-filter och deodorantfilter byts ungefär var 12e månad. Dammfiltret byts var 4e månad.


Jämför produkt Coway Filterset Ap-1220b Kaminer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coway Filterset Ap-1220b Kaminer i kategorin Kaminer här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kaminer
Artikelnummer: CO-3108957
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Grillar

Grillar från Char-broil

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.