Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Kg89 Kaffekvarn - Stål

1085 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Det finns många fördelar med att ha en egen kaffekvarn. Nymalet kaffe både luktar och smakar bättre än kaffet du köper i affären samtidigt som du också ges möjligheten att sortera dina kaffebönor. Så har du en barista inom dig som väntar på att få komma ut är denna kaffekvarn från Delonghi något för dig Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 120 gram.


Beställ Delonghi Kg89 Kaffekvarn - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Delonghi Kg89 Kaffekvarn - Stål inom kategorin Kaffekvarnar.

Kategori: Kaffekvarnar
Artikelnummer: DELONG-KG89
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).