Delonghi

Delonghi Icm16731 Kaffebryggare - Stål

999 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Delonghi kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.


Jämför produkt Delonghi Icm16731 Kaffebryggare - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Delonghi Icm16731 Kaffebryggare - Stål i kategorin Kaffebryggare här hos oss.

Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: D-0132301134
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]