Crem

Crem Thermos M 2.2l Tk Kaffebryggare - Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Crem kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Vattentanken rymmer 2.2 liter vatten. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.


Beställ Crem Thermos M 2.2l Tk Kaffebryggare - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Crem Thermos M 2.2l Tk Kaffebryggare - Stål inom kategorin Kaffebryggare.

Läs mer...
Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: CREM-1002197
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Carport och Garage

Carport och Garage från Palmako

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Carport

En carport (finlandssvenska biltak) är en täckt fordonsuppställningsplats. En carport är en anordning under vilken fordon, vanligen en personbil, kan parkeras. Den består av ett tak på stolpar, och kan ha högst två väggar. En carport skyddar mot snö, regn och solskador, men ger mindre skydd än ett garage mot vind och hindrar inte inbrott. En carport kan vara fristående eller sitta ihop med ett bostadshus alternativt monteras framför ett garage. I Sverige måste man på många håll ofta ha bygglov för att bygga en carport.

Garage

Ett garage är en byggnad eller hall avsedd för parkering av fordon, vanligtvis personbilar. Garage kan vara privata och finnas i anslutning till bostäder eller arbetsplatser. De kan också vara allmänna och avsedda för tillfällig parkering mot avgift. Dessutom kan de vara avsedda för reparation och service. Garage till villor har ofta en dörr som leder in i huset.