Produkter från Julbelysning

7 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Julbelysning, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Julbelysning. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Julbelysning går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Julbelysning

Hitta produkter inom kategorin Julbelysning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Julbelysning.

Julbelysning är de ljus som i dekorationssyfte sätts upp i juletider. Seden går tillbaka till 1700-talets Centraleuropa, då man på många håll, till en början i framför allt överklasshem, pyntade julgranen med stearinljus. Elektrisk julbelysning slog igenom under tidigt 1900-tal, och vid 1900-talets mitt började det bli allt vanligare att man satte upp elektriska ljusslingor längsmed städernas gator. Elektrisk julgransbelysning lanserades under 1880- och 1890-talen, men var till en början dyrt och först under 1920- och 1930-talen började människor i allmänhet ha råd med det. Den elektriska adventsljusstaken är en svensk uppfinning. De första stakarna tillverkades 1934, men blev populära först under 1980-talet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Ljusslinga M/300 Dioder 31V/230V IP44 Inne/Ute