Cylinda

Cylinda Cyl-9101900 Integrerad Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Integrerat kylskåp med stor volym Integrerat kylskåp med flexibel inredning såsom reglerbar hylla i dörr. Två stora grönsakslådor samt flyttbar flaskhylla. Rymliga glashyllor som är lätta att rengöra. Med sliding door-system möjliggörs en snygg montering av din snickerilucka (levereras utan snickerilucka)


Beställ Cylinda Cyl-9101900 Integrerad Kyl-frys - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101900 Integrerad Kyl-frys - Vit inom kategorin Integrerade kyl-frysar.

Läs mer...
Kategori: Integrerade kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101900
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Udendørs spa

Udendørs spa från Intex

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Miele

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Slang

Slang kan avse: Slang (släkt) – finlandssvensk adelsätt Slang (rör) – ett böjligt rör som främst används för att leda vätskor eller gaser Slang (musikalbum) - ett musikalbum av den brittiska gruppen Def Leppard Innerslang – slang som ligger inuti ett fordonsdäck Slanguttryck – från språknormen avvikande språk och uttryck

Skruv

För andra betydelser, se Skruv (olika betydelser) En skruv är en av de enkla maskinerna och ett av de allra mest använda maskinelementen. Skruven som förbandskomponent består av en pinne av trä, metall eller någon polymer, med en gänga, det vill säga ett spiralformat spår. Skruvprincipen har använts i tusentals år, och en från antiken känd applikation är Arkimedes skruv, en transportskruv som används än idag.