Cylinda

Cylinda Cyl-9101898 Integrerad Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

En kylfrys som smälter in i köket Integrerad kyl/frys där kyldelen har praktisk inredning som är flyttbar och lätt att rengöra. Kyldelen har en rymlig grönsakslåda. Frysen har tre praktiska fryslådor varav den översta är öppen framtill. Skåpet byggs in enkelt i ditt kök. Med sliding door-system möjliggörs en snygg montering av din snickerilucka (levereras utan snickerilucka)


Beställ Cylinda Cyl-9101898 Integrerad Kyl-frys - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101898 Integrerad Kyl-frys - Vit inom kategorin Integrerade kyl-frysar.

Läs mer...
Kategori: Integrerade kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101898
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från Remington

Se alla produkter
Tillbehör eltandborstar

Tillbehör eltandborstar från Jordan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.