Cylinda

Cylinda Cyl-9101896 Integrerad Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Integrerad kylfrys med praktiska utrymmen Självavfrostande intergrerad kyl/frys där kyldelen har praktisk inredning som är flyttbar och lätt att rengöra. Kyldelen har även en grönsakslåda samt flaskhylla. Frysen har tre praktiska fryslådor varav den översta är öppen framtill. Inredningen är designad med silverdetaljer. Skåpet byggs in enkelt i ditt kök. Med sliding door-system möjliggörs en snygg montering av din snickerilucka.


Beställ Cylinda Cyl-9101896 Integrerad Kyl-frys - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101896 Integrerad Kyl-frys - Vit inom kategorin Integrerade kyl-frysar.

Läs mer...
Kategori: Integrerade kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101896
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tröjor  T-shirts

Tröjor T-shirts från SvRF

Se alla produkter
Miniugnar

Miniugnar från Ariete

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.