Cylinda

Cylinda Dm4330fid Integrerad Diskmaskin

Kontrollera pris

Köp nu

Energisnål mycket låg ljudnivå 42 dB ljuspunkt på golv och plats för 80 cm lucka DM 4330FiD rymmer 13 kuvert och har extra låg ljudnivå, 42 dB, för att det ska vara så tyst som möjligt när du diskar. Den har touchknappar, status light vid diskning både när den diskar (röd) och när den är klar (grön). Autodisk, korta snabba program, och täta flexibla korgar med höj och sänkbar överkorg för att du ska få plats även för högre tallrikar och glas. Diskmaskinen har "Slide on door" vilket innebär att den egna träluckan (max 8 kg) kan ha måtten 600 x 727-800 mm. Golvsockel ingår inte Energiklass D


Beställ Cylinda Dm4330fid Integrerad Diskmaskin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Dm4330fid Integrerad Diskmaskin inom kategorin Integrerade diskmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Integrerade diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200747
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Wilfa

Se alla produkter
Fototapeter

Fototapeter från W+G

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.