Sidan innehåller annonslänkar
Raw

INNERDÖRR IDA 8X20 VIT

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt INNERDÖRR IDA 8X20 VIT online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten INNERDÖRR IDA 8X20 VIT i kategorin Innerdörrar här hos oss.

Kategori: Innerdörrar
Artikelnummer: 900222208
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vattenspridare

En vattenspridare eller sprinkler sprider vatten över ett område, och används exempelvis för vattning av gräsmattor. Dessa kopplas då till vanlig vattenslang för trädgården. På åkrar kan det förekomma vattenspridare och dessa är då mycket större.

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi