Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Sib 6362 Kve Induktionsspis - Vit

8777 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Cyl-9001710 från Cylinda är en induktionsspis. Denna typ av spis blir allt mer vanlig i de svenska hushållen då den blixtsnabbt kan värma mat och koka upp vatten samtidigt som den har en stor precision. Glasytan gör den också enkel att hålla ren. Denna spis har 4 kokfält och passar därför utmärkt till ett hushåll på 3-4 personer. Ugnsutrymmet är i den mellanstora kategorin på denna spis. Med plats till 77 liter är den ett utmärkt val till ett hushåll på 3-4 personer. Med den inbyggda stektermometern har du alltid kontroll på matens temperatur när du tillagar den. Der medföljer en sladd till denna spis.


Beställ Cylinda Sib 6362 Kve Induktionsspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Sib 6362 Kve Induktionsspis - Vit inom kategorin Induktionsspisar.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: CYL-9001710
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi