Cylinda

Cylinda Sib 6362 Kv Rf Induktionsspis - Rostfritt Stål

8028 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Induktionsspisar är kända för sin blixtsnabba temperatur. Samtidigt är SIB 6362 KV RF från Cylinda pga. sin glasyta, enkel att rengöra. Spisens 4 värmezoner betyder att det finns bra med plats till dina kastruller och pannor till ett hem på 3-4 personer. Ugnen i denna spis räknas med sina 77 liter, till en mellanstor modell. Det betyder att du utan problem kan laga mat till 3-4 personer. Vid köp av denna spis, medföljer sladd.


Jämför produkt Cylinda Sib 6362 Kv Rf Induktionsspis - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Sib 6362 Kv Rf Induktionsspis - Rostfritt Stål i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: CYL-9001712
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).