Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Sib 6362 Kv Induktionsspis - Vit

6658 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Induktionsspisar är kända för sin blixtsnabba temperatur. Samtidigt är SIB 6362 KV från Cylinda pga. sin glasyta, enkel att rengöra. Denna spis har 4 kokfält och passar därför utmärkt till ett hushåll på 3-4 personer. Med ett ugnsutrymme på 77 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. Vid köp av denna spis, medföljer sladd.


Jämför produkt Cylinda Sib 6362 Kv Induktionsspis - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Sib 6362 Kv Induktionsspis - Vit i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: CYL-9001714
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi