Cylinda

Cylinda Ihi9161s Induktionshäll - Svart/glas

Kontrollera pris

Köp nu

Induktionshäll med booster Våra hällar i 9000serien är framtagna för att ge bästa möjliga funktion och prestanda. Denna häll är försedd med fyra kokzonerna som styrs via en central kontrollpanel med touch. Samtliga zoner kan ställas in på 9 olika värmenivåer samt har kraftfull boosterfunktion detta gör att tillagning kan ske både noggrant och effektivt. Timerfunktion kan ställas in separat per kokzon. De smarta kokzonerna känner av när ett kokkärl placeras på hällen och kontrollpanelen visar vilka zoner som aktiveras. Denna häll är utrustad med elektroniskt barnlås och överkokningsskydd.


Beställ Cylinda Ihi9161s Induktionshäll - Svart/glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ihi9161s Induktionshäll - Svart/glas inom kategorin Induktionshällar.

Läs mer...
Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: CYL-9001120
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Løbehjul  Segboards

Løbehjul Segboards från Ninebot by segway

Se alla produkter
Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning från Star Trading

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Star

Star eller STARS kan syfta på: Dallas Stars – ishockeyklubb som spelar i National Hockey League Minnesota North Stars – tidigare ishockeyklubb som spelade i National Hockey League STAR – en svensk allmännyttig ideell astronomiförening, se Stockholms amatörastronomer Star (biograf) – en biograf i Göteborg Star (skidtillverkare) – S.T.A.R.S. – en fiktiv styrka i spelserien Resident Evil